Steven van der Vegt, Bassist/zanger Crazy Cult

Nog steeds aan het nagenieten van een mooie eerste vertoning van DEMENTOPHOBIA.Je kan een idee hebben, films maken is uiteindelijk een team-effort. Dora, Ricardo en Christiaan, bedankt voor jullie acteerwerk. Brandon, bedankt voor de muziek. Jef, bedankt voor het geluid. Aldina, bedankt voor het samen schrijven en het opzetten van de productie. Gwen, bedankt voor het productiewerk en het artwork. Roel, bedankt voor de draailocatie. Iedereen die via CineCrowd een donatie heeft gedaan, ook wederom ontzettend bedankt.

Andre Dashorst, Woonidee adviseur

De film ANTON is een indrukwekkende film vindt ook de zus van André Dashorst, Marian.
Zo spannend om zondag met Michiel Hoogerwoord en David Visser en de hele crew de korte film ANTON te gaan bekijken.  Zo gaaf met een f*cking goede tegenspeler Christiaan Sons.

Fred van der Zwalm, Klant

Op uitnodiging van Christiaan een dagje meegekeken op de filmset.

Dat er bij een productie veel komt kijken was wel bekend. Maar wat een geduld moet je in de grime hebben om tot een geweldig resultaat te komen.
Des te indrukwekkender was het eindresultaat. Mooi werk, Christiaan!

Amstelveen Vandaag, Krant

Christiaan Sons uit Ouderkerk aan de Amstel speelt de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse speelfilm Rauw.

In de media kwam naar voren dat het een verfilming van het Ridderhofdrama in Alphen aan den Rijn zou zijn. In een reactie aan dichtbij laten hoofdrolspeler Christiaan Sons en regisseur Hugo Metsers weten dat dat niet zo is. De schietpartij in het winkelcentrum zou wel inspiratie hebben opgeleverd, maar de film is er niet op gebaseerd

Kita van Slooten, Filmkenner

"Waargebeurde verhalen zijn prikkelender dan fictie", ziet ook filmkenner Kita van Slooten.

Ze is tegelijkertijd reuze nieuwsgierig naar wat zo iemand drijft. In 2011 doodde de extreemrechtse terrorist Anders Breivik 77 mensen in de Noorse hoodstad Oslo en op het eiland Utya. Wat dacht Breivik nou precies? Hoe leefde hij naar zijn misdaad toe? Dat willen we allemaal weten. Christiaan Sons is hiervoor de passende acteur. "Als het aan Netflix ligt beginnen de opnames voor de film over Breivik al dit najaar. Wat precies de insteek van de film is is nog niet bekend, maar de regie ligt in handen van de Britse regisseur Paul Greengrass. Hij maakte eerder al films gebaseerd op waargebeurde feiten, zoals Flight 93 over de aanslagen op 11 september 2001.

NRC, Krant

Het drama Natalee Holloway op Aruba.

De film Het offer, waarin een rechter (Reinout Bussemaker) gebeld wordt door zijn tienerzoon Jason (Christiaan Sons), dat het meisje met wie hij op het strand zit ineens niet meer beweegt. Het dilemma is duidelijk: helpen alle sporen uit te wissen of met zijn zoon naar de politie gaan.

Scenarioschrijver Patrick van Es en regisseur Jaap van Heusden monteren beide opties door elkaar. Acteur Sons lijkt sprekend op Joran van der Sloot, zoon van een hulpofficier van justitie in Aruba, ten tijde van de verdwijning van Natalee Holloway. Maar over die zaak is echt inmiddels wel bijna alles gezegd.