Shirely's Pearls


Werk op de filmset en in TV-series
Christiaan is, wat men in jargon noemt, een typische camera-acteur. Door zijn uitstraling en voorkomen wordt hij veelal gevraagd of gecast voor rollen waar een "slechterik" gewenst is. Dat beperkt zich niet alleen tot de dramatische rollen, maar ook in de wat meer komische of sterk realistische rollen. Een hoofdrol in de eindexamenfilm
“Rauw” die in premiere ging op het Film By The Sea Festival 2012 in Vlissingen is daar een voorbeeld van. Hierna volgde onder meer rollen in Flikken Maastricht, Duivelse Dilemma's, Het Offer, Van God Los, Nieuwe Buren en Smeris. Tussendoor deed Christiaan ook voice over en nasynchronisatie voor films en series als Publieke Werken, Rokjesdag en Als de dijken breken.

Daarnaast heeft Christiaan ook veel onafhankelijke korte film producties gedaan waaronder
Haaks, waarmee hij genomineerd was voor Beste Acteur in een korte film op het Shortcutz Amsterdam 2015 evenement. Onlangs rondde Christiaan de opnamen af op van rol in een nieuwe korte film en is hij te zien als SD-Officier in de Tweede Wereldoorlog film “Bankier van het Verzet”. Hier een kleine indruk van de opnamen gemaakt in Zwolle.